Udnyt din fagforenings viden

En fagforening i dag er meget mere end det image mange har af en fagforening. En fagforening der er oppe på barrikaderne og laver strejker og arbejder hårdt for arbejdernes rettigheder. Det gør de stadig. På det punkt er der intet der er ændret men de tilbyder også en lang række af andre serviceydelser der kan forbedre dit arbejdsliv.

Din fagforening har en stor viden omkring det fagområde som kan være dig til god nytte. Arbejder du f.eks. indenfor markedsføring kan du med fordel søge efter fagforening marketing for at finde en fagforening, der har specialiceret sig indenfor dit fagområde.

Hvad kan du få hjælp til?

Forsikringer er et af de områder som fagforeninger i dag tilbyder til deres medlemmer. Det kan være en husstandsforsikring der er billigere end hvad du ellers kan få hvis du ikke var medlem af en fagforening. Det kan også være en lønforsikring. En lønforsikring gør det muligt for dig at forsætte med at leve som du plejer selvom du bliver arbejdsløs. Det er de færreste der kan leve af de 19.000 kr. før skat man i dag får udbetalt af A-kassen. Det er muligt at få op til 90% af ens nuværende løn i op til 2 år. Det er et krav at man er medlem af både fagforening og A-kasse, for at kunne tegne en lønsikring.

Bliver du arbejdsløs og har du ikke skrevet en ansøgning eller et CV i årevis kan det virke helt uoverskueligt at komme igang med at sende ansøgninger. Din fagforening kan hjælpe dig med at få skrevet en jobansøgning og de kan hjælpe dig med at få skrevet et CV. Det er også muligt at få hjælp til selve samtalen. Hvad skal man sige og hvad skal man især ikke sige. Bliver du tilbudt et job, kan de også hjælpe dig i forhold til lønniveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *