Spændende bordlamper – til den optimale hyggestemning

Spændende bordlamper - til den optimale hyggestemning

Bordlamper er på vej ind i de danske stuer igen, efter en rum tid ude i kulden. Og en bordlampe behøver ikke at have den klassiske udformning, som vi måske efterhånden kender bedst fra amerikanske film, med messingfod, stofskærm og måske endda frynser. Nu om stunder har bordlamper lige så mange forskellige faconer, størrelser, farver og udformninger, som der findes stilarter inden for bolig indretning – så det er sådan set bre at sætte sig ned og kigge det store udvalg igennem, og finde den bordlampe, som allerbedst passer til din indretnings stil og stuens øvrige møblement.

Bon Jour bordlampen fra Flos – stil og elegance i eet

Er du ude efter et eksklusivt og raffineret udtryk, som kan understrege stilen i dit øvrige decor, kan du med fordel gå efter bordlamper fra Flos. Flos er et italiensk brand, som gennem årtier har markeret sig i den absolutte spydspids inden for design af smukke, enkle og særdeles unikke lamper. Den tidløse og stilistisk strømlinede Bon Jour bordlampe er ingen undtagelse. Bordlampen Bon Jour er formgivet af den kendte og til tider kontroversielle designer Phillipe Starck, som især er berømt for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, hverken når det handler om materialer eller design.

Bon Jour er en lampe fyldt med lækre detaljer, så som en dæmper funktion, som spænder helt fra 10% til 100% af lampes lysstyrke. Bon Jour fra Flos fås i 4 topfarver: Hvid, krom, kobber og mat krom, og til skærmen kan du vælge imellem seks forskellige farver: Gennemsigtig, gul, guld, stof, rav og natur.

Find Flos designerlamper – herunder Bon Jour by Phillipe Starck – hos andlight.dk

Hvis du har fattet interesse for den unikke og tidløse Bon Jour bordlampe, kan du med fordel besøge den online shop på andlight.dk. Her finder du alle kollektioner fra Flos og mange andre designer brands.