Renovering af badekar med ny emalje

Renovering af badekar med ny emalje

Der er få ting som kan måle sig med følelsen af at nedsænke sit legeme i et lunt karbad efter en lang og opslidende dag. Er du så heldig at være i besiddelse af et badeværelse med et badekar af en vis størrelse, har du mulighed for denne luksus i det daglige.

Et varmt karbad, akkompagneret af dæmpet musik, blid belysning og måske endda et par duftlys eller tre er en sand lise for krop og sjæl. Især hvis du tilsætter blødgørende salte og duftende olier, som stimulerer sanserne og fremmer afslapningen.

Et slidt badekar er et grimt badekar

Selvfølgelig forudsætter en ordentlig hjemmespa, at dit badekar er pænt og ensartet i overfladen. Er indersiden af dit badekar præget af gulligt brune nuancer fra kalk aflejringer, er det faktisk ikke særligt indbydende. Og er der tilmed ridser i emaljen, bør du sørge for at få dit badekar repareret inden du anvender det til karbade.

Hvem kan hjælpe mig med at reparere mit badekar?

Hvis dit badekar ikke har nogle graverende skader, som for eksempel dybe revner eller skrammer, kan det helt sikkert bliver både flot og funktionelt igen med en ny emalje. Når du leder efter en virksomhed, som kan hjælpe dig med at reparere emalje badekar, bør du vælge en ekspert inden for området. Badekarsmaler er en virksomhed, som har mange års erfaring inden for reparation og maling af badekar med ny emalje.

Når du vælger at overlade opgaven med at reparere dit badekars emalje til Badekarsmaler, er du sikker på en grundig behandling af dit badekar. Emaljen bliver ensartet, glat og skinnende, og kommer til at holde i mange år. Allerede efter 24 timer efter emaljering af badekar er dit badekar klart til brug igen. Og så har du den perfekte ramme om din egen lille hjemmespa, som du kan have glæde af mange aftener fremover.

Du kan få mere information på badekarsmaler.dk