Køb billig parfume online

Køb billig parfume online

Parfume er ikke blot parfume. Mange kvinder tænker ikke videre over det, når de stænker sig med de dyre dråber inden de går ud af døren – men der ligger utroligt megen forskning bag en parfumes duft. Parfume består som regel af topnoter og bundnoter, som er nøje sammensat efter det duft indtryk, man som skaber af parfumen ønsker at opnå, samtidig findes parfume i flere forskellige kategorier, for eksempel eau de parfum, eau de toilette eller eau de Cologne. Disse kategorier betegner koncentrationen af aromastoffer i parfumen, hvor eau de parfum er langt den kraftigste.

Forskellige parfumer til forskellige personer

Samtidig er det meget forskelligt fra person til person, hvorledes en parfume reagerer med kroppens kemi – og hvorledes det samlede indtryk kommer til at tage sig ud. Den parfume, som får din veninde til at dufte som en million, og samtidig understreger hendes personlighed og unikke kvaliteter, kan virke 100% modsat for dig. Du kan således ikke blot ukritisk gå ud og købe den samme parfume som din veninde – i hvert fald ikke uden at teste den grundigt først.

Find den rette parfume

Denne test er imidlertid ikke gjort ved at spraye parfumen i stormagasinet eller parfumeriet på et stykke papir. Ved denne metode får du ganske vist et førstehånds indtryk af parfumens karakter, men på ingen måde noget fuldstændigt billede af hvad parfumen kan gøre for dig.

Hvis du vil være helt sikker på, at en parfume er den rette for dig, skal du spraye den direkte på huden – gerne på halsen, hvor blodårerne ligger tæt på huden – og give den et par timer til at udvikle sig i samarbejde med din krop. Herefter kan du – eventuelt med hjælp fra din veninde – beslutte, om denne parfume er den rigtige.

Du kan hernæst med fordel købe din parfume online på sephora.dk