Kan dine træpiller i Vojens bruges som sammenblanding?

03 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er nok de færreste, som der venter til, at de er kommet helt i bund med deres forsyning af træpiller, indtil de køber nogle nye, for det er ikke så heldigt, hvis man står akut og skal bruge nogle en dag, og man så først kan hente eller få dem dagen efter, for så kan fyret gå i stå, eller man må slukke det først.

Så det er smart lige at huske, at man skal et smut forbi https://www.mrpiller.dk/traepiller-vojens i Vojens til at anskaffe sig træpiller i god tid!

Hvis man så ved, at det er samme type træpiller, som de sidste man købte, så er der jo ikke så meget at tænke over, for de kommer så bare fra en anden portion end dem, som man hælder i lige nu.

Men hvis man så nu ligger inde med en bunke træpiller fra et andet køb, som man blander med disse, eller man får nogle træpiller af dette firma, som der er en anden udgave, må man så blande dem sammen?

træpiller vojens

De fleste træpiller kan blandes sammen – også i Vojens

Man kan jo tænke, at det er lidt ligesom, hvis man blander diesel og benzin sammen, for begge dele er jo brændstoffer, men det er ikke heldigt, hvis man kommer til for eksempel at give en bil den forkerte type i nogle tilfælde.

Men sådan behøver man heldigvis ikke at tænke her, for der er ikke gigantiske forskelle på træpiller, og det er mest den ydeevne, som man kan udnytte af dem, som der kommer til at variere.

Så man vil mere komme til at se det på ens varmeforbrug, men ellers kan man nok også se det på træpillerne, at de ser anderledes ud end de sidste, man fik.

Er man i tvivl, så kan man altid høre dem ad, der producerer træpillerne, eller dem, hvor man har fået ens fyr fra.

Flere Nyheder