Hvor kan jeg finde et intensivt mindfulness kursus i København?

Hvor kan jeg finde et intensivt mindfulness kursus i København?

Er du bosiddende i København eller i det øvrige hovedstads område, kan du med fordel vælge Qi Gong København, når du skal vælge udbyder af mindfulness kurser. Qi Gong København har sin fysiske beliggenhed i det centrale København, nemlig i Toldbodgade i Nyhavn – i gå afstand fra Metro stationen ved Kongens Nytorv.

Hos Qi Gong København undervises i medicinsk Qi Gong efter Biyunmetoden – en særlig form for mindfulness træning, som tager udgangspunkt i den fjernøstlige livsanskuelse Taoismen.

Hvad er Qi Gong?

Måske kender du til Qi Gong fra tv, hvor man kan se kinesere samles i parker og på pladser og dyrke disciplinen i fællesskab inden de skal på arbejde eller hjem derfra. Med Qi Gong kan du finde dit centrum på effektiv vis uden at skulle opbyde den store fysiske styrke eller smidighed. På den måde er Qi Gong velegnet for dig, som gerne vil lære meditation i bevægelse, men føler at yoga er for stor en udfordring.

Med Qi Gong kan du få blid træning af krop og sjæl i sammenhæng, og opnå en masse positive virkninger derved. Ud over det, at du kommer tættere på dig selv som person, vil du også opleve en højnet krops bevidsthed og en bedre forbindelse mellem dit fysiske og dit mentale selv. Og så vil du ikke skulle bruge særligt lang tid på at lære dig mindfulness gennem Qi Gong øvelser.

Et grundlæggende mindfulness kursus hos Qi Gong København forløber over to sammenhængende dage. I løbet af disse vil du komme igennem de mest basale øvelser inden for Qi Gong, og lære hvordan du bruger kroppens bevægelser og dit eget åndedræt til at opnå en meditativ tilstand under udøvelsen.

Du kan læse mere om Qi Gong og mindfulness, og tilmelde dig et mindfulness kursus i København, på hjemmesiden qigongkurser.dk