Hold din sommerferie hvor som helst og når som helst

18 juli 2022 Lærke L. S. Christensen

editorial

Kør, sov, spis og drøm i en autocamper 

Drømmer du også om at rejse uden begrænsinger og fuldkommen fri – som en fugl? Det tætteste du kan komme, indtil vinger til mennesker en dag opfindes, er ved at overveje autocamper leje, når du skal booke ferie!

Autocamper leje

Vær turist i en storby og sov tæt stranden samme dag

Med en autocamper er du fri som en fugl, når du rejser på ferie. Om formiddagen kan du køre ind til den hyggeligste by fuld af seværdigheder og spænding. Efter en dejlig dag med kulturelle og kulinariske oplevelser, så kan du og familien gå tilbage til autocamperen, og køre ud et naturskønt sted og overnatte. Kun fantasien og rejselysten sætter grænser, når dit husly er på hjul. 

5 gode grunde til at leje en autocamper, når du skal på ferie 

  1. Du kan rejse hvorhen du vil, når du vil
  2. Hvis der er dårligt vejr eller andre omstændigheder, som gør den originale feriedestination uhensigtsmæssig, så kan du blot køre videre, og finde lysere himmelstrøg et andet sted
  3. Du kan pakke alt dit ”habengut” med dig i autocamperen, uden at skulle tænke på kilobegrænsning som når du rejser med fly. Dette er et kæmpe plus for dig, som både skal have klapvogn, legetøj eller cykler med på ferie.
  4. Rigtig mange autocampere har et indbygget køkken, hvorfra du kan tilberede alt fra morgengryets havegrød til aftentimernes tapas-bord. Dette er ikke kun en god måde at spare penge, men det er også en mulighed for at lave mad, som du ved dine børn kan lide, men også en mulighed for at spise middag med udsigt over vand eller by. 
  5. Autocamperen er klar, som den er! Uanset om ferien afholdes på campingpladser eller i det fri, er det en åbenlys bonus, at du og din rejsemakkere kan køre hen til feriedestinationen, uden at skulle slå hverken telt eller andet op. 

Flere Nyheder