Find dit lokale renseri i Nordre Frihavnsgade

31 maj 2021 Astrid Pedersen

Trænger dit jakkesæt eller din pæne kjole til en rensning? Så bør du finde et professionelt renseri.

Hvor finder jeg det bedste renseri på Østerbro?

Hvis du er bosiddende på Østerbro og leder efter et renseri i nærheden af din bopæl kan du med fordel vælge Renseriet Jan Mikkelsen. Renseriet Jan Mikkelsen er et renseri i Nordre Frihavnsgade med mange år på bagen. Igennem fire årtier har Renseriet Jan Mikkelsen hjulpet københavnere til rent og lækkert tøj gennem rens og vask.

Hos Renseriet Jan Mikkelsen kan du således få renset og vasket alle former for tekstil samt diverse former for skind, pels og tæpper. Renseriet Jan Mikkelsen anvender udelukkende miljøvenlige produkter og skånsomme metoder i forbindelse med rens og vask.

Når du lader Renseriet Jan Mikkelsen forestå rensning eller vask af dit tøj eller af dine bolig tekstiler kan du således være helt sikker på at renseriet overholde alle eksisterende krav og standarder som relaterer sig til klima og miljø.

Hvordan foregår tøjrens?

Uanset om du ønsker en vådrens, en traditionel rens, vask af tøj, rensning af pels eller skind eller en tæpperens garanterer Renseriet Jan Mikkelsen at dine ejendele behandles nænsom og med respekt.

Alle typer materiale er i de sikreste og mest professionelle hænder hos Renseriet Jan Mikkelsen som gennem årene har renset alt fra brudekjoler og smokings til dyner og ægte tæpper. I forbindelse med vådrens anvendes særlige computer styrede maskiner og ditto tørretumblere for den mest nænsomme rens og vask af tøjet.

Denne renseproces slider minimalt på tøjet og giver det flotteste resultat. Og skal du eksempelvis have renset et dyrt jakkesæt eller tøj fremstillet af tekstiler så som uld, silke eller hør vil der udelukkende blive anvendt professionelle maskiner som skåner de sarte tøj fibre og beskytter det mod krymp.

Læs mere på janmikkelsen.dk.

Flere Nyheder