Find den rette volleybold til beach volley

23 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal der spilles beachvolley på stranden i løbet af den kommende sommer? Så bør du som minimum investere i en beachvolley bold.

Hvad er det særlige ved en beachvolley bold?

Til beachvolley anvendes en bold, som har de samme dimensioner som en almindelig volley bold der bruges til indendørs volleyball. Forskellen på de to bold typer er at en beachvolley bold er blødere, og at dens overflade er af vand afvisende materiale. Dette er nødvendigt idet bolden bruges udendørs, og kan risikere at havne i vandet.

Volleybold

Der ud over er en beachvolley bold typisk malet i klare, stærke farver. Så kan bolden ses på afstand og højt oppe i luften, hvilket er en fordel på dage hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Beachvolley bolde til stævne brug er som regel malet i farverne hvid, blå og gul.

Hvor finder jeg beachvolley bolde i høj kvalitet?

Hvis du går og overvejer at etablere din egen bane til beachvolley, er der gode nyheder til dig. Det er nemlig hverken dyrt eller vanskeligt at stable en beachvolley bane på benene. Du skal blot have fat på markerings materialer, et godt beachvolley net og selvfølgelig en bold velegnet til beachvolley.

Beachvolley udstyr kan sagtens findes i top kvalitet til absolut rimelige priser. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder. Og her kan du med stor fordel kigge online.

Køb beachvolley udstyr hos Vshop

Her finder du nemlig Vshop – en dansk forhandler af udstyr til volleyball og beachvolley. Hos Vshop kan du finde et velassorteret udvalg af bolde, net, markører og andet nødvendigt udstyr til anlæggelse af beachvolley bane. Vshop forhandler udelukkende udstyr i top kvalitet til priser i den absolut rimelige ende. Klik ind og læs mere, og bestil beachvolley bold og net i den online shop på hjemmesiden https://vshop.dk/shop/609-volleyball/.

Flere Nyheder