Få styr på regnskaberne med hjælp fra en revisor

Få styr på regnskaberne med hjælp fra en revisor

De fleste virksomheder af en vis størrelse har med jævne mellemrum brug for hjælp fra en fagperson med forstand på økonomi, skat og andet, som kan have indflydelse på virksomhedens finanser. I det daglige er der for det meste blot behov for en bogholder, hvis funktion er løbende at kontere og bogføre indtægter og udskrifter samt forestå andre formalia så som udskrivning af fakturaer, inddrivelse af tilgodehavender, og udbetaling af løn til eventuelle medarbejdere.

Men mindst én gang om året, når det årlige regnskab skal afsluttes og indleveres, er det revisoren, som forestår godkendelse af dette. Der ud over vil revisoren forfatte en års rapport til glæde for eventuelle interessenter, investorer og selvfølgelig skattemyndighederne. Med en revisor ved hånden slipper du for bekymringer om hvorvidt dette regnskab og diverse indberetninger til skat er opstillet korrekt – og du får en vis sikkerhed for, at alle posteringer er medtaget i det endelige regnskab.

Find din dygtige og erfarne revisor i Viborg

Leder du efter en revisor i Viborg, som kan hjælpe dig og din virksomhed på vej, kan du med fordel vælge Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard. Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard er et etableret revisions hus i Viborg, som rummer både revisorer, regnskabsmedarbejdere under samme tag. Hvis du vælger at overlade din løbende bogføring og dine lejlighedsvise revisions opgaver til Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard, kan du trygt stole på, at du vil få en både professionel og personlig behandling, som passer til din virksomheds behov.

Uanset din virksomheds størrelse og art vil Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard kunne hjælpe dig med at optimere dine økonomiske og finansielle dispositioner, samt stå til rådighed med vejledning og sparring omkring struktur ændringer eller andre tiltag, som kan fremme virksomhedens vækst og trivsel.

Hvis du ønsker at vide mere om Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard, kan du læse videre på borregaard-maagaard.dk