Få professionel baby Kranio Sakral Terapi i Ikast

05 juli 2021 Astrid Pedersen

Alle forældre kender det: Baby er urolig.

Det kan være utroligt svært for forældre at lure hvad der mon er galt med den lille. Hvis baby stadig skrider, vrider sig, og er spændt som en flitsbue selv om han eller hun har fået mad, er blevet skiftet og i virkeligheden godt burde kunne sove, er det et tegn på at der er noget andet galt.

Selv om et spædbarn kun har været i verden i ganske kort tid kan det godt lide af smertefulde spændinger eller skævheder i kroppen. Disse kan hidrøre fra en uhensigtsmæssig stilling in utero, eller fordi baby måske har ligget skævt med hovedet.

Vi ved alle hvordan det føles at have ligge forkert og som følge deraf fået hold i ryggen eller i nakken. Og som baby har man ingen anden mulighed for at kommunikere sit ubehag end gennem skrig og gråd.

Baby kranio sakral terapi – en mulig løsning

Måske føler du at du har prøvet alt. Baby er blevet vugget, nusset og sunget for. Men alligevel vil baby ikke falde til ro. Her kan du med fordel prøve kranio sakral terapi hos en dygtig og erfaren behandler.

Ved kranio sakral terapi anvendes blid berøring og meget bløde tryk som ikke er hverken ubehagelige eller smertefulde for barnet. Du vil opleve at baby får mere ro på under selve behandlingen. Og efter behandlingen vil dit barn få en bedre nattesøvn med langt mere ro.

Hvordan kan kranio sakral terapi hjælpe min baby?

Der er mange fordele ved at forkæle baby med kranio sakral terapi. Kranio sakral terapi er en særdeles blid behandling som har til formål at skabe harmoni og balance i den lille krop. Når baby modtager kranio sakral terapi vil smerterne lindres og spændinger opløses. Du kan booke tid til baby kranio sakral terapi i Ikast på https://www.lishauge.dk/.

Flere Nyheder