Få en gulvafslibning, inden du sætter til salg

Det er altid spændende, når man sætter sit hjem til salg for at rykke videre til noget andet, og det er fedt, hvis salget går hurtigt. Vil du optimere chancerne for et salg, så slib dine gulve, inden boligen kommer på markedet.

Du har garanteret set B”eliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” eller “I hus til halsen” – i så fald ved, hvor kritiske købere kan være, og også hvad der først og fremmest betyder noget, når nye mennesker træder ind i et hjem.

Ved du det ikke, skal vi hurtigt summere op for dig; det er nemlig helhedsindtrykket. Standen på hjemmet, om det er blevet vedligeholdt, om det er lyst, lugter etc. – og her spiller gulvet faktisk en stor rolle.

Gulvet er et kæmpe areal i din bolig, og det er noget af det første, man ser, når man træder ind ad døren. Det kan enten være en wow-oplevelse af de gode, en accept af at gulvet nu engang er, som gulve er eller en wow-oplevelse af de dårlige. Sidstnævnte har du ikke lyst til at give mulige købere, og hvis dit gulv er slidt og trist at kigge på, bør du give det en gulvafslibning.

Så dyrt er det heller ikke

Vi ved godt, at du ikke er interesseret i at kaste penge efter en bolig, du alligevel skal sælge, men faktisk er det ikke så dyrt endda at få gulvet sat i stand. Som udgangspunkt koster det omkring 100 kroner per kvadratmeter gulv, der skal slibes, og så kan det være lidt dyrere, hvis der er mange kringelkroge og hjørner.

Har du en gennemssnitsbolig på 150 kvadratmeter, hvoraf de 30 er køkken og badeværelser, så er der 120 kvadratmeter trægulv tilbage. Gange med 100 kroner per kvadratmeter kan det altså slibes for omkring 12.000 kroner – det er da værd at overveje for at få et hurtigt salg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *