Er det muligt at grille en lasagne?

Er det muligt at grille en lasagne?

Før du med det samme mener, du har svaret på dette spørgsmål og peger tommelfingeren nedad til et “nej” med, om det er muligt at grille en lasagne eller ej, så vil vi faktisk mene, det er muligt.

For læse bare med her.

Du skal selvfølgelig ikke bare lægge en lasagne direkte på risten på din grill, om det så er engangsgrill, en kuglegrill, en gasgrill eller en helt anden type af grill.

Dette vil selvfølgelig ikke alene ødelægge retten på umanerligt kort tid, så den er smattet udover det hele og eventuelt har ødelagt resten af de retter, der er lagt på grillen.

Desuden vil det også efter et større svineri, som skal renses efter i bunden på din grill, hvis den skal fungere optimalt igen og se ren ud bagefter.

Men det er faktisk muligt at grille en lasagne – og det kan endda lade sig gøre på flere forskellige måder.

For det første kan du placere den på en folieplade, som ofte er til at købe enkeltvis i butikker. Hvis du ligefrem har købt din lasagne færdiglavet, så følger der ofte sådan en folieplade eller foliebakke med.

Den bliver nok en del beskidt, men den er ment til at skulle smides ud bagefter alligevel.

Du kan også pakke din lasagne ind i folie, så varmen får lov til at fordele sig over hele lasagnen. Her skal du dog være opmærksom på, at det kan blive lettere bøvlet at få den fravristet alt sølvpapiret igen, og der kan ende små stumper i lasagnen bagefter.

Skal retten times, så kan du også sætte den på et område, der ikke er lige så varm som på resten af grillen, så den bliver langsomt varmet op.

Ofte skal en lasagne dog varme i lang tid, så det er med at beregne, hvor længe og hvor på grillen den skal placeres i forhold til, hvornår den skal spises.